avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Cum as putea sa fac sa obtin eu custodia copilului? Daca nu se prezinta la nici un termen, cui i se acorda custodia?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:56, 14 August 2015
Simpla neprezentare nu inseamna automat pierderea custodiei comune, judecatorul va face toate demersurile pt a identifica domiciliul corect si pt a incerca prezentarea in fata instantei, exigentele legii in acest domeniu fiind sporite pt ca vorbim de interesul unui mnor.

La randul ei partea care doreste o custodie exclusiva trebuie sa faca probele necesare convingerii instantei ca aceasta modalitate de exercitare a autoritatii parintesti este in interesul suprem al copilului.
Are si dnul Againstpas dreptatea dansului! Stie domnul, si bine stie, ca multe instante dau castig de cauza tatalui in ciuda celor mai grave si elocvente probe aflate la dosar. N-a venit la program? nicio problema, da-i program. Nu s-a interesat de copil? nicio problema da-i custodie comuna. Nu plateste pensie? nici asta nu e o problema, da-i inainte cu drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor- celalalt parinte nu isi da acordul pentru diferite activitati ff75 ff75 Buna ziua - sunt un parinte de copil minor si in urma divortului am custodie comuna si domiciliul la mine.Celalalt parinte nu se intereseaza de soarta ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna ContSters291831 ContSters291831 Buna ziua, Am si eu o intrebare:dupa divort,din cauza neprezentarii mele,sotia a obtinut custodie totala asupra fetitei de 5 ani.Daca este sotia de acord se ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cristi068 cristi068 Am un proces pe rol cu fosta sotie (autoritate parinteasca comuna si program vizitare) la care ea se tot opune ba mai mult prin avocatii ei imi transmit ca nu ... (vezi toată discuția)