Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 LiliaCr	                   

Buna seara! Sunt nelamurita in privinta cheltuielilor catre stat, suportate de un angajator pentru angajatul cu salariul minim  pe economie. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
	                    LiliaCr	                   

Buna seara! Sunt nelamurita in privinta cheltuielilor catre stat, suportate de un angajator pentru angajatul cu salariul minim  pe economie. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)

serbanikha	                   

[b]Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:
Am cerut o marire de salariu pe contractul de munca de la 700 la 1200 Ron,iar patronul firmei sustine ca daca imi ... (vezi toată discuția)
	                    serbanikha	                   

[b]Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:
Am cerut o marire de salariu pe contractul de munca de la 700 la 1200 Ron,iar patronul firmei sustine ca daca imi ... (vezi toată discuția)

minca gabriela	                   

care este suma totala care o plateste angajatorul angajatului la stat,  la salariul brut de 760 ron pe luna.? (vezi toată discuția)
	                    minca gabriela	                   

care este suma totala care o plateste angajatorul angajatului la stat,  la salariul brut de 760 ron pe luna.? (vezi toată discuția)