avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta judecator camera preliminara- cale de atac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta judecator camera preliminara- cale de atac?

Buna seara,
Am avut o plangere penala care a fost solutionata cu clasarea cauzei pentru implinirea termenului de prescriptie, total nemotivat. Am facut plangere la prim-procurorul parchetului, care a mentinut solutia, dar in punctele cheie fiind in contradictie cu prima ordonanta. dau cateva exemple: data la care s-a savarsit fapta, data la care s-a depus plangerea, timpul pana cand s-a calculat termenul de prescriptie( in ordonanta primului procuror termenul de prescriptie s-a calculat pana cand s-a inceput urmarire penala, nu pana cand a fost inregistrata plangerea, etc).
Am facut plangere la judecatorul de camera preliminara,motivand si semnaland si aceste aspecte, totusi a fost respinsa ca nefondata.
Am 2 intrebari:
1). Sentinta o primesc acasa sau trebuie sa o ridic eu de la judecatorie?
2). Unde mai pot ataca aceasta sentinta?
Cu mult respect,
In ce conditii se poate face cale de atac la o solutie dată gresit de camera preliminară pentru continuarea cercetărilor penale ..
Din pacate ptr. dvs, incheierea este definitiva, nu se mai poate ataca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Cale de atac DenisRif DenisRif Am depus la Curtea de Apel plângere impotriva ordonantei procurorului de clasare a plangerii penale , avand probe solide de incepere a urmaririi penale insa ... (vezi toată discuția)