Intr-o cerere de investire cu formula executorie in care niste bilete la ordin au emise de catre societatea A catre societatea B si girate catre societatea noastra intimat a fost inregistrat pe portal just societatea A - cea emitenta cand de fapt noi ne indreptam impotriva societatii B - cea care are datorii fata de noi.
Trebuie facut ceva pt indreptarea erorii de pe portal sau in momentul in care se v-a judeca cererea aceasta eroare o sa fie indreptata de catre instanta?
Nu va prejudiciaza cu nimic faptul respectiv.la termenul de judecata puteti solicita indreptarea eventualei erori materiale,daca aceasta apare si in citatii .
Fiind vorba despre o cerere de investire cu formula executorie nu se v-a proceda la citarea partilor..
Art. 641. C. proc. civ.
(2) 5 Cererea de învestire cu formulă executorie se soluţionează de judecătoria în circumscripţia căreia se află domiciliul sau sediul creditorului ori al debitorului, după caz, în cameră de consiliu, fără citarea părţilor.
Poate nu m-am exprimat eu bine.
In momentul in care judecatorul o sa analizeze cererea si o sa dea solutia, presupun ca o sa-si dea seama ca debitor nu este societatea emitenta ci cea care ne este noua datoare si ca in solutie o sa fie mentionata aceasta.
Este corect sau ar trebui facut acum ceva pentru a se stabilii clar cine este intimatul?
Parerea mea este ca, trebuie sa faceti o cerere precizatoare,alfel,va trebui sa formulati cerere de indreptare conform art.442 NCPC dupa ce se pronunta prin incheiere.