avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat medico legal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat medico legal

Va rog sa-mi spuneti daca certificatul medico legal fara plangere la politie ajuta intr-un proces de divort impotriva sotului?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:44, 18 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Da, la stabilirea culpei in desfacerea casatoriei, daca se probeaza cu martori ca leziunile pentru a caror ingrijire a fost necesar un nr. de x zile au fost rezultatul actiunii de lovire a sotului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in familie bebito&bebita bebito&bebita daca am facut o plangere la politie impotriva sotului pentru violenta si apoi obtin si certificat medico-legal , pentru alta violenta , ce se intampla ? (vezi toată discuția)
Ce dovezi sunt necesare pentru o plangere la politie pentru insulte,amenintari,violenta emotionala? N87 N87 In casnicie,am fost abuzata fizic si emotional,de catre sotul meu,atat pe perioada sarcinii,cat si dupa nastere.Dupa indelungate intervenitii ale familiilor ... (vezi toată discuția)
Lovire mihaella23 mihaella23 buna ziua,sotul meu m-a impins si m-a dat cu capul de tocul de la usa .am chemat politia si ei au chemat salvarea si m-au dus la spital.am traumatism ... (vezi toată discuția)