avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită pentru pensia de întreținere a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită pentru pensia de întreținere a copilului minor

Buna ziua! Rog sa mă lămuriți care ar urma pașii după obținerea comunicării cu titlul ”definitiv” de la Tribunalul Iași? Ce trebuie să fac ca să obțin o executare a acestei comunicări? Este stabilită o sumă fixă pînă la majoratul copilului. Sunt șanse reale de a ”mișca carul din loc” în momentul cînd tatăl copilului nici nu are în gînd sa participe la întreținerea binevolă a copilului său minor?
Ultima modificare: Marți, 18 August 2015
Elena159, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena159 , utilizator 16:35, 18 August 2015
multumesc pentru un sfat , dar..nu cred ca reusesc sa fac aceasta plingere prealabila...Suntem cetateni ai altui stat, iar tatal este cetatean roman si locuieste in Romania, iar noi - în altă țară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon de familie andreeaelena26 andreeaelena26 Buna ziua,am o fetita din afara casatoriei nascuta in Italia,tatal ei a recunoscuto si ii poarta numele.Mai toata sarcina am stat din singura din cauza ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita anonima70 anonima70 Buna ziua!As avea o intrebare:ce pot sa fac daca tata copilului nu plateste pensia alimentara de 5luni?am apelet la un mediator dar nu sta de vorba cu el,nici ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara!! viarelly viarelly cum e modelul de plangere penala pentru neplata pensiei alimentare timp de un an?? si unde o fac?? la politie sau la tribunal?? (vezi toată discuția)