avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar șomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar șomaj

Salutare!

Pentru că mi s-a restructurat postul, voi intra in șomaj. Problema este ca la sfarsitul lunii mă voi muta intr-un alt județ și voi fi nevoit să-mi schimb și buletinul pentru că expiră.


ÎNTREBARE:

Pot să-mi fac DOSAR DE ȘOMAJ in judetul in care mă voi muta (pe baza noului domiciliu) in contextul in care firma pentru care am lucrat și vechiul meu domiciliu se afla intr-un alt judet???

CE TREBUIE SĂ FAC??? Vă rog ajutati-ma!!!



Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:04, 19 August 2015
Va inregistrati la Agentia de Somaj din judetul in care va veti stabili domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza somaj in alt judet iuliancico iuliancico Buna ziua Am nevoie de o informatie in ce priveste indemnizatia de somaj, mai exact viza lunara. Daca o persoana are dosarul depus si urmeaza sa primesca ... (vezi toată discuția)
Depunere acte pentru obtinerea indemnizatiei de somaj tzicsor tzicsor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu o problema: Daca mi-am schimbat domiciliul( prin vanzarea apartamentului ) si am pe buletin domiciliul de flotant in ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu ca pfa emilianb emilianb Buna, Va trebui sa-mi schimb domiciliul in alt judet. Pe veche adresa am un PFA inregistrat. Trebuie sa dizolv(?) PFA-ul de pe vechea adresa (cum se face ... (vezi toată discuția)