Acum 2 luni d zile s-a incheiat divortul si partajul mamei mele, dupa o casatorie d 30 d ani. La partaj s-a decis 50 - 50 %. Momentan nu am gasit sa cumparator la ap. . Motivele divortului au fost agresiunea tatalui meu si abuzurile sexuale la adresa mamei mele. Problemelea astea nu s au terminat, deja pot spune k suntem abonati la politie, dar nu rez nimic, vine si pleaca.Amenzile curg, dar nimic. Mama mea este plina de vanatai p tot corpul. Ce pot face in situatia asta ?
Acea ordonanta presedintiala e o masura speciala , care se judeca de urgenta si cu precadere , in vederea evacuarii sotului turbulent...
Pana veti putea introduce aceasta actiune , folositi-va de sesizarea procurorului as zice eu , in vederea dispunerii internarii medicale.
Da, Ioana are dreptate.
Un proces pe ordonanta dureaza destul de mult pentru situatia dvs. si in plus va mai trebuie si martori pentru a dovedi violentele.
Vor fi doua sau mai multe termene daca isi angajeaza si el avocat.
Tata vitreg
andreea carmen
buna seara ma numesc Carmen am 23 de ani, se de 8 ani de zile am un tata vitreg, in ultimul timp a inceput sa faca scandal sa o ameninte pe mama ca o omoara, ... (vezi toată discuția)