avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Defect ascuns
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Defect ascuns

Am achizitionat in data de 13.08.2013 un espressor de cafea krups xp 5230 si in data de 13.08.2015 am anuntat service ul ca am prortfiltrul(cupa in care se pune cafeaua) ruginit si doresc schimbarea acestuia. Ei mi-au zis ca nu face obiectul garantiei deoare este un accesoriu dar conform dex ului ACCESÓRIU, -IE, accesorii, adj., s. n. 1. Adj., s. n. (Obiect, piesă, dispozitiv) care constituie un element secundar, anex, incidental, complementar
Sunt obligati de o lege sa imi schimbe acest produs?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:28, 21 August 2015
Da, sunt obligati. Faceti o sesizare la OPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asemanari nume marca osim martins martins Buna ziua Am domeniul de internet www.exemplu.ro domeniu ce va fi legat de un site, ce nu are legatura cu cafeaua marca inregistrata exempllu. Inainte de a ... (vezi toată discuția)
Trebuie semnalizata o curba (viraj) de 90 grd.? ContSters262329 ContSters262329 Sunt pe un drum cu prioritate, care vireaza stans la stanga (90 grd.) si ma intersectez din fata si din dreapta cu drumuri fara prioritate. sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Test dreptul afacerilor bogda_24 bogda_24 1. Cecul: A) trebuie sa mentioneze data scadentei; B) daca este « nu la ordin », nu poate circula prin gir ; C) poate fi avalizat si de o ... (vezi toată discuția)