rcujba	                   

In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta.
Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)
	                    rcujba	                   

In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta.
Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)

laurentiu_neagu	                   

Buna ziua,
Am un SRL in care sunt unic asociat si administrator. In acelasi timp, am si un PFA.
Doresc sa emit facturi intre cele 2 entitati (factura emisa ... (vezi toată discuția)
	                    laurentiu_neagu	                   

Buna ziua,
Am un SRL in care sunt unic asociat si administrator. In acelasi timp, am si un PFA.
Doresc sa emit facturi intre cele 2 entitati (factura emisa ... (vezi toată discuția)

brigite	                   

Buna ziua, 
Va rog sa imi spuneti in ce conditii un angajat la o firma SRL poate avea atat contract individual de munca cat si contract de SRL. Obiectul de ... (vezi toată discuția)
	                    brigite	                   

Buna ziua, 
Va rog sa imi spuneti in ce conditii un angajat la o firma SRL poate avea atat contract individual de munca cat si contract de SRL. Obiectul de ... (vezi toată discuția)