avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita rate electrocasnice facute in 2005 pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita rate electrocasnice facute in 2005 pe numele meu

Ce se intampla daca nu ai bunuri in romania si doar in străinătate??
Bunurile parintilor pot fi executate silit pentru datoriile copiilor ....Domiciliul meu este la părinţii ???? multumesc
Cel mai recent răspuns: Silver78 , utilizator 17:08, 23 August 2015
multumesc
Conform art.2.501(1)Drepturile la actiune avand un obiect patrimonial sun supuse prescriptiei extinctive,afara de cazul cand prin lege s-ar dispune altfel."Termenul general de prescriptie este de 3 ani.Ca atare,in cazul dvs s-a prescris dreptul la actiune.In cazul in careveti fi totusi executat silit,formulati contesatie la executare in termen de 15 zile de cand luati la cunostinta de inceperea executatii silite.
danpopescu2011 a scris:

Conform art.2.501(1)Drepturile la actiune avand un obiect patrimonial sun supuse prescriptiei extinctive,afara de cazul cand prin lege s-ar dispune altfel."Termenul general de prescriptie este de 3 ani.Ca atare,in cazul dvs s-a prescris dreptul la actiune.In cazul in careveti fi totusi executat silit,formulati contesatie la executare in termen de 15 zile de cand luati la cunostinta de inceperea executatii silite.

Trebuie verificat de asemenea daca nu a fost intrerupt cursul prescriptiei printr-o greseala de recunoastere a debitului, gen a platit vreun ban baietilor.

De asemenea, miroase a inselaciune la fel ca cea cu accidentul. La politie e cel mai bine.
este o practica veche , care intradevar intre anii 2002-2007 , functionau astfel de actiuni , dar(intodeauna este un dar) , se faceau cu aprobarea magazinelor unde avea loc creditarea.
electrocasnicele , si mai stiu eu ce , nu erau niciodata ridicate din magazin , in schimbul unui comision , persoana de contact din magazin , restituia un procent din suma totala , a produselor....si uite asa , azi , sunt sute de astfel de persoane , care platesc fara sa stie de ce!
cunosc un caz , care , cu greu si cu multi bani , abia a scapat de executor. motivul , aceeasi problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar vulpoi vulpoi buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)
Executari silite mihai_gaby mihai_gaby Am o datorie din 2004 care a fost platita partial la banca. Creanta ramasa a fost cesionata la o firma de recuperari care la randul ei a cesionat-o la alta ... (vezi toată discuția)
Lnformatie- credit neachitat, probleme cu firmele de recuperari creante ANELLA ANELLA buna seara,,as vrea si eu o informatie.....in 2005 luna decembrie am facut un imprumut la o banca pe atunci eram angajata ....totul bine pana in 2009 cand am ... (vezi toată discuția)