Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
nevazand cam nici o diferenta la plata am omis sa il mai aduc.,Din ianuarie anul acesta nu am mai platit intretinerea datorita unor probleme
pe care nu le mai citisem tocmai de atunci, de cativa ani[/quot]
Cativa ani in care dvs nu ati comunicat periodic index individual inseamna cativa ani de impus consum in sistem pausal
Aici intervine diferenta semnificativa intre dvs si vecinulcare sta tot singur ca si mine si foloseste mult mai multa apa (eu de exemplu nu gatesc si nu stau mereu pe acasa), etc are pe toata luna intretinerea 650 mii). Deci eu aveam doar apa dublu cat toata intretinerea lui.,vecin care probabil a comunicat in termenul stabilit indexul consum apa
In conditiile in care dvs pe parcursul de cativa ani nu ati inteles sa va asumati responsabilitatea sa participati activ si efectiv la informarea periodica a asociatiei de proprietari referitor la indexul consum utilitati,nu este corect sa invinovatiti asociatia de proprietari/administratorul de imobil pentru valoarea consumului utilitati
Asociatia de proprietari in cazul imobilelor prevazute cu apometre individuale,pentru corecta repartizare consum utilitati ,intelege sa faca calculul individual intretinere in baza indexului lunar comunicat de catre locatar,lucreaza cu datele comunicate de locatar-date pe care dvs pe parcarsul catorva ani nu le-ati comunicat
In speta dvs,discutati cu reprezentantul legal al asociatiei de proprietari,varianta,sa se verifice apometrele individuale si eventual sa se ajunga la indexul real prin comunicare lunara index consum-astfel incat intr-o perioada de timp sa coincida indexul apometre cu datele in evidenta de calcul a asociatiei de proprietari
Pur si simplu ce se intampla in acte cand eu vin cu indicele real care am impresia ca e cu mult sub cel trecut in contabilitate si cum platesc in continuare?