DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

ContSters362885 
	    	Utilizator

ContSters362885 
	    	Utilizator	    

Corect,art.320 Tulburarea de folosinta nu mai fost preluata de NCP,eu am fost in eroare.Scuze.
~ final discuție ~
 ContSters362885	                   

Nu pot iesi pe proprietatea mea din cauza unui om care sta cu chirie si care isi lasa mereu cainele periculos Rotweiller liber, fara lesa, botnita, stationeaza ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters362885	                   

Nu pot iesi pe proprietatea mea din cauza unui om care sta cu chirie si care isi lasa mereu cainele periculos Rotweiller liber, fara lesa, botnita, stationeaza ... (vezi toată discuția)

ContSters277534	                   

Am o proba video filmata de  mine si vreau sa stiu daca politia poate amenda dupa acea proba sau dupa fotografii in care se vad infractiuni. Adica ceea ce nu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters277534	                   

Am o proba video filmata de  mine si vreau sa stiu daca politia poate amenda dupa acea proba sau dupa fotografii in care se vad infractiuni. Adica ceea ce nu ... (vezi toată discuția)

ContSters362885	                   

Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters362885	                   

Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca ... (vezi toată discuția)