Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ElenaLidia	                   

Daca initial am avut contract de mandat la o societate si ulterior am semnat un contract individual de munca la aceeasi societate, in baza carui contract ... (vezi toată discuția)
	                    ElenaLidia	                   

Daca initial am avut contract de mandat la o societate si ulterior am semnat un contract individual de munca la aceeasi societate, in baza carui contract ... (vezi toată discuția)

paul_sonea	                   

Buna seara. O doamna are procura de administrare de la sora sa care e bolnava de cancer. Daca sora ei moare ce se intampla cu acea procura? Mai e valabilă sau ... (vezi toată discuția)
	                    paul_sonea	                   

Buna seara. O doamna are procura de administrare de la sora sa care e bolnava de cancer. Daca sora ei moare ce se intampla cu acea procura? Mai e valabilă sau ... (vezi toată discuția)

dumitra22	                   

Cum anulez un Contract de Mandat ? (vezi toată discuția)
	                    dumitra22	                   

Cum anulez un Contract de Mandat ? (vezi toată discuția)