avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări maghy
                      Utilizator

maghy
                      Utilizator                    

jony1972	                   

Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)
	                    jony1972	                   

Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)

anca280	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea: anult trecut in luna aprilie am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu victime ... (vezi toată discuția)
	                    anca280	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea: anult trecut in luna aprilie am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu victime ... (vezi toată discuția)

ilarion184	                   

Buna ziua,
In luna Martie 2010 mi-a sarit un pieton in fata masini si l-am acrosat.
Ningea afara era seara iar el a sarit dintre masini si nu l-am observat ... (vezi toată discuția)
	                    ilarion184	                   

Buna ziua,
In luna Martie 2010 mi-a sarit un pieton in fata masini si l-am acrosat.
Ningea afara era seara iar el a sarit dintre masini si nu l-am observat ... (vezi toată discuția)