avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contestatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contestatie

daca nu s a incheiat inca contractul si s a formulat contestatie la Cons Nat de Solut a contestatiilor care este procedura? ce tb sa faca autoritatea contractanta? art. 274 se refera la trim dosarului dupa ce se incheie contractul, iar art. 277 alin. 3 ce reprezinta?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:32, 14 Iulie 2009
Simplu se suspenda procedura pana la solutionarea definitiva a contestatiei, inclusiv pe durata solutionarii la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - contestatie dancantemir dancantemir Am primit o contestatie dupa comunicarea rezultatelor. Am transmis punctul de vederer fara sa cer suspendarea procedurii. Art.93 din HG ma obliga la ... (vezi toată discuția)
Cum fac contestatie ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am primit notificarea scrisa prin care sunt informat ca am fost descalificat deoarece oferta mea este neconforma si ca am 5 zile sa fac ... (vezi toată discuția)
Dosar penal art.336 lazarescupaul lazarescupaul Ce pot face pentru urgentarea solutionarii dosarului,astept din septembrie 2014 si nuam nici cel mai elementar raspuns. (vezi toată discuția)