avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am nevoie de putin ajutor, mi sa luat permisul absolut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am nevoie de putin ajutor, mi sa luat permisul absolut fara motiv!

Am si eu o problema, pe data de 4 iulie mergeam spre Bucuresti ( eu venind dinspre Alexandria) si in comuna Bujoreni chiar la iesire este o vale urmata de o panta unde se fac 2 benzi de mers, in fata mea o masina care i-am dat flash si nu vroia sa se dea pe banda din dreapta...intr-un final sa dat chiar in ultimul moment la limita unde cei de pe dreapta se bagau pe banda din stanga pentru ca se terminau cele 2 benzi, in fata mea...politia, era doar un agent in masina si imi face semn opresc pe dreapta , s-a prezentat, i-am inmanat actele dupa care intreb motivul pt care ma oprit...si spune, ai depasit linia continua fapt pentru care ti se va retine permisul de conducere, in momentul acela,ca urmare a uni conflict verbal,s-a decis sa mergem dupa cel care,,l-am depasit'' Domnul politist a ajuns primul ( e posibil sa fi vb cu cel pe care l-am depasit sa zica , ca el) am ajuns si eu, si lam intrebat pe cel cu masina, cum e domnule, ti-am dat flash , te-ai dat in dreapta , te-am depasit si in rest ce sa intamplat, si el ,,DA domnule asa este''. cand vine politisul incepe sa sustina sus si tare: Domne eu nici nu m-am miscat, domnul ma depasit pe linie continua!!! normal ca ...mi sa retinut permisul. Acum vreau sa depun contestatie( precitez ca nu am fost filmat ) am nevoie de niste instructiuni si de un exemplu de contestatie si daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi ce ar fi indicat sa fac.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2009
KnightRider, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cromatic , utilizator 12:36, 15 Iulie 2009
Ati facut aceste mentiuni pe procesul verbal ? Respectiv faptul ca nu ati incalcat marcajul ?
:closedtopic: Este foarte important ceea ce ati scris in procesul verbal....
Scuze am uitat sa mentionez. am scris asa : Contest, Nu exista probe concrete.
Ok. Am inteles. Atunci contestati procesul verbal de contraventie si cu 2 martori care sa se fi aflat in afara masinii in momentul in care ati efectuat manevra de depasire veti obtine rapid o anulare a acestui proces verbal. SUCCES!
Stimate Dle ,
Avand in vedere ca vi s-a inmanat procesul verbal pe data de 4 iulie, mai aveti 2 zile de a putea contesta

Alte discuții în legătură

Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)
Mi s-a luat permisul si nu cred ca politia are dreptate! soryn3 soryn3 am citit subiectul de pe acest forum si eu sunt intr-o situatie asemanatoare doar ca sunt foarte sigur ca am dreptate de aceea as dori sa stiu si parerile ... (vezi toată discuția)
Linie continua si una discontinua ContSters184021 ContSters184021 Sa presupunem ca intalnesc un marcaj longitudinal format dintr-o linie continua si una discontinua alaturate, cea discontinua fiind cea mai apropiata de mine ... (vezi toată discuția)