Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 mariatoda30	                   

buna ziua!, sotul meu este nascut in 26. 07. 1956, a lucrat din 1973 sept pina  in  mai 2006, dupa care a intrat in pensie de boala, mentionez ca 29 de ani si ... (vezi toată discuția)
	                    mariatoda30	                   

buna ziua!, sotul meu este nascut in 26. 07. 1956, a lucrat din 1973 sept pina  in  mai 2006, dupa care a intrat in pensie de boala, mentionez ca 29 de ani si ... (vezi toată discuția)

mariazet45	                   

La ce varsta ar putea iesii la pensie o persoana  :Barbat  ,nascut in noiembrie 1957 ,stagiu de cotizare 38 de ani ,lucru conditii deosebite 11 ani ,conditii ... (vezi toată discuția)
	                    mariazet45	                   

La ce varsta ar putea iesii la pensie o persoana  :Barbat  ,nascut in noiembrie 1957 ,stagiu de cotizare 38 de ani ,lucru conditii deosebite 11 ani ,conditii ... (vezi toată discuția)

panadaniela	                   

Sunt nascuta in 1960 ,am 34 ani vechime,din care 13ani grupa a doua.Am 3 copii,Cand pot iesi la pensie ?
    Va multumesc anticipat.
                   ... (vezi toată discuția)
	                    panadaniela	                   

Sunt nascuta in 1960 ,am 34 ani vechime,din care 13ani grupa a doua.Am 3 copii,Cand pot iesi la pensie ?
    Va multumesc anticipat.
                   ... (vezi toată discuția)