Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,in urma unui proces neincheiat inca,este vorba de o ordonanta presedentiala pentru suplinirea accordului tatalui de a efectua pasaport copilului minor si de a suplini accordul lui pt o calatorie in strainatate.Pana acum am obtinut doar pasaportul.
Intrebarea mea este urmatoarea,am o decizie provizorie si executorie pt efectuarea pasaportului,pot face pasaport copilului cu aceasta decizie sau nu?
Multumesc anticipat
Decizia trebuie sa fie investita cu formula definitiva, doar atunci este legala. Da pasaportul cum l-ati obtinut? Si-a dat tatal acordul scris? Ori aveti deschise 2 actiuni, una de suplinire a acordului tatalui de a efectua pasaport, care este deja definitiva, si alta de a suplini acordul pentru calatoria in strainatate care inca este in termenul de recurs?
tatal nu si-a dat accordul nici pt pasaport si nici pt calatorie,de aceea am inaintat o ordonanta presedentiala pt a obtine pasaportul si dreptul de a pleca in vacanta pt o saptamana.Am o decizie provizorie si executorie pentru efectuarea pasaportului si pt calatorie mi s-a respins cererea,am depus apel,astept termenul de judecata.Deci nu pot sa fac pasaport cu aceasta decizie,decat cand va fi definitiva si executorie,chiar daca spune ca este executorie?
Pasaport minor
afrodhitee
Buna,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns clar,de preferinta venit din partea unui avocat.Sunt divortata de tatal fiului meu,in varsta de 5 ani,anul trecut am ... (vezi toată discuția)