avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documente pentru echipa montaj Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documente pentru echipa montaj Italia

buna ziua ,

executam case pe structura de lemn in Romania si le montam in Italia - unde deplasam o echipa de montaj formata din 5 persoane - pentru o durata de maxim 3 luni ( in acest interval se montaza casa )
pentru aceasta - echipa de montaj se deplaseaza pe baza unui ordin de deplasare pe durata determinata si contractul de munca cu extras Revisal si finante .
va rog sa imi spuneti care este varianta corecta cu privire la documentele necesare - sunt pareri ca am avea nevoie de formularul A1 , noi consideram ca nu
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ctin2015 , utilizator 21:05, 30 August 2015
Este vorba despre detasare sau delegare in Italia?
delegare

multumesc
In cazul delegarii nu este nevoie de formularul A1.

"... daca salariatii sunt delegati in Italia, angajatorul poate obtine documentul portabil A1 daca sunt indeplinite conditiile pentru acordarea acestuia, situatie in care contributiile sociale nu se vor mai datora in Italia, ci in Romania. In acest caz, contributiile sociale se datoreaza asupra veniturilor salariale inscrise in contractul individual de munca. In cazul in care contributiile se datoreaza in Italia, conditiile sunt stabilite de legsilatia aplicabila pe teritoriul acestui stat."
Detalii : [ link extern ]
multumesc mult

asa am raspuns si noi clientului din Italia care ....ne.a innebunit cu formularul A1
s.a demonstrat plata contributiilor in Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular a1 necesar sau nu ? sethm1980 sethm1980 Sunt administratorul unei societati comerciale, in domeniul constructiilor (productie tamplarie pvc si montaj). Un urma unor imprejurari,am prins un contract, ... (vezi toată discuția)
Este nevoie ca firma de transport sa aiba formularul a1 pentru angajatii conducatori auto? Camelia-Prigoana Camelia-Prigoana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire: firma de transport cu sediul social in Romania are angajati soferii profesionisti care ... (vezi toată discuția)
Ajutor pt angajare personal si formularul a 1 marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: -firma inregistrata in Romania a obtinut un contract in domeniul constructiilor demolari de imobile)in Italia pt ... (vezi toată discuția)