avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe pentru sponsorizare primita
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe pentru sponsorizare primita

Salut!

Ca beneficar al unei sponsorizari(in bani) din partea firme care ofera echipamantul sportiv trebuie platite taxe?Daca da, in Germania unde are loc activitatea sportiva sau Romania?Care este aprox procentajul?Banii au fost depusi in contul din Germania.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:12, 31 August 2015
Pai daca v-ati stabilit in Germania sau sunteti angajat pe acolo si obtineti venituri de acolo, trebuie sa vedeti acolo care e legislatia in domeniu. In Romania, pentru sponsorizarile primite de persoanele fizice, nu se plateste nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile ong club sportiv garleanu garleanu Un club sportiv din stainatate solicita in baza unei bune intelegeri de colaborare unei asociatii sportive nonprofit din Romania sprijin pentru organizarea ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva catalinban catalinban Buna ziua! Am citit cam tot ce este scris despre infiintarea unei asociatii sportive si tot am nelamuriri....poate sunt mai greu de cap. Sa o luam cu ... (vezi toată discuția)