Constantin Vera 
	    	Contabil

Constantin Vera 
	    	Contabil	    

george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

garleanu 
	    	Utilizator

garleanu 
	    	Utilizator	    

Vedeti sa nu cumva sa fie o prestare de servicii pe care v-o solicita acel club din strainatate, sa nu va ceara ulterior si factura. Cereti detalii.
 garleanu, utilizator
 garleanu, utilizator 	
			~ final discuție ~
 garleanu	                   

Va rog sa-mi spuneti ce sume se inregistreaza in contul 7312 la o asociatie sportiva
 nonprofit si ce documente stau la baza inregistrarii in ... (vezi toată discuția)
	                    garleanu	                   

Va rog sa-mi spuneti ce sume se inregistreaza in contul 7312 la o asociatie sportiva
 nonprofit si ce documente stau la baza inregistrarii in ... (vezi toată discuția)

trifuhoria	                   

Ce facturi si ce chitante pot emite si ce pot primii si platii.
Concret, am infiintat o Asociatie care are ca scop educatia ecologica si practic tot ce tine ... (vezi toată discuția)
	                    trifuhoria	                   

Ce facturi si ce chitante pot emite si ce pot primii si platii.
Concret, am infiintat o Asociatie care are ca scop educatia ecologica si practic tot ce tine ... (vezi toată discuția)

nrac	                   

Conf. art. 4 din L32/94:
  d) orice persoana fizica cu domiciliul în România a carei activitate în unul dintre domeniile prevăzute la lit. a) este ... (vezi toată discuția)
	                    nrac	                   

Conf. art. 4 din L32/94:
  d) orice persoana fizica cu domiciliul în România a carei activitate în unul dintre domeniile prevăzute la lit. a) este ... (vezi toată discuția)