avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile ong club sportiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile ong club sportiv

Un club sportiv din stainatate solicita in baza unei bune intelegeri de colaborare unei asociatii sportive nonprofit din Romania sprijin pentru organizarea unor meciuri de pregatire.Clubul strain vireaza o suma de bani in contul as.sportive din Romania.Aceasta la rindul ei face cheltuieli de organizare in suma egala cu cea incasata.Doresc sa stiu in ce cont se inregistreaza suma incasata de asociatia din Romania.Multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: garleanu , utilizator 15:55, 15 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Incasarea trebuie sa fie in concordanta cu contractul intre asociatie si club. Pare sa fie vorba de sponsorizare ( venituri din sponsorizari 7332).
Vedeti sa nu cumva sa fie o prestare de servicii pe care v-o solicita acel club din strainatate, sa nu va ceara ulterior si factura. Cereti detalii.
Nu,nu a solicitat factura.S-a documentat pe loc asupra cheltuielilor si s-a lamurit.



george-neagu a scris:

Vedeti sa nu cumva sa fie o prestare de servicii pe care v-o solicita acel club din strainatate, sa nu va ceara ulterior si factura. Cereti detalii.

Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
garleanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sume incasate la ong garleanu garleanu Va rog sa-mi spuneti ce sume se inregistreaza in contul 7312 la o asociatie sportiva nonprofit si ce documente stau la baza inregistrarii in ... (vezi toată discuția)
Asociatiea si cheltuielile eligibile trifuhoria trifuhoria Ce facturi si ce chitante pot emite si ce pot primii si platii. Concret, am infiintat o Asociatie care are ca scop educatia ecologica si practic tot ce tine ... (vezi toată discuția)
Beneficiar sponsorizare nrac nrac Conf. art. 4 din L32/94: d) orice persoana fizica cu domiciliul în România a carei activitate în unul dintre domeniile prevăzute la lit. a) este ... (vezi toată discuția)