avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare bani?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare bani?

Care este obligatia legala a unui hotel (prestator de servicii hoteliere) de a returna banii unui client care a achitat 10 nopti de cazare si a stat doar 2 nopti, spunand ca a intervenit ceva si trebuie sa plece. In momentul in care a achitat toata suma, doamna a fost intrebata daca e sigura ca sta 10 nopti, a spus ca poate chiar mai multe, dar deocamdata achita doar 10. Bonul fiscal i s-a dat in momentul platii. Noi am refuzat sa ii returnam banii si vrem sa stim daca suntem obligati prin lege sa ii dam inapoi sau nu.
Mentionez ca nu au fost probleme legate de calitatea prestarii serviciilor, adica doamna nu a fost nemultumita de cazare, doar simplu fapt ca s-a razgandit...

Alte discuții în legătură

Tva la sreviciile hoteliere levente1 levente1 Buna ziua, Am si eu o intrebare: TVA-ul pentru serviciile de cazere sunt 9%, acelasi tva va fi calculat si la micul dejun daca acesta este inclus in pret. ... (vezi toată discuția)
Cazare anulata, nu mi s-a returnat avansul anamd1 anamd1 Buna ziua, am facut o rezervare de 2 apartamente pentru 3 nopti de cazare, intrucat o parte din calatori s-au razgandit si urmeaza sa plece mai devreme cu 1 ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! va rog ajutați-mă cu următoarea problema. am ... Roxana.1991 Roxana.1991 Buna seara ! Va rog ajutați-mă cu următoarea problema. Am făcut o rezervare la un hotel din Mamaia pe o perioada de 5 nopți pentru 3 camere. Am făcut ... (vezi toată discuția)