avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara ! Va rog ajutați-mă cu următoarea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara ! Va rog ajutați-mă cu următoarea problema. Am ...

Buna seara ! Va rog ajutați-mă cu următoarea problema. Am făcut o rezervare la un hotel din Mamaia pe o perioada de 5 nopți pentru 3 camere. Am făcut plata prin transfer pentru avans. Însă din motive de sănătate nu mai putem merge la mare și imediat am anunțat ca doresc anularea rezervării uneia dintre camere din motive de sănătate. Doamne de la hotel a zis ca nu îmi da banii înapoi pt ca oricum vin celelalte familii și sa ma compensez eu cu ei. Ceea ce nu s a întâmplat pentru ca cele 2 familii plătesc cu vouchere de vacanța. Am revenit telefonic la hotel și i am rugat frumos sa mi restituie bănuții. Însă aceste nu doresc . Va rog ajutați ma cum as putea sa mi recuperez banii.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:13, 5 August 2021
depinde de clauzele din contract sau din condițiile generale de afaceri. de ex. daca v-ați răzgândit cu mai mult de 7 zile înainte de sejur, se retine in majoritatea cazurilor valoarea pentru o noapte de cazare + serviciile aferente. pentru o reclamație ANPC va trebuie comunicarea scrisa a refuzului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare hotel romania fara camere disponibile. thrares thrares Buna ziua. Am facut o rezervare pe booking la un hotel din Romania. Dupa cateva ore am fost contactat de proprietarul hotelului sa imi spuna sa anulez ... (vezi toată discuția)
Amendare pentru anulare rezervare hotel ssimionescu ssimionescu Buna ziua! In data de 28 ianuarie 2019 am facut rezervare la Hotel Casa Andu, Busteni, pt perioada 11.02 - 19.02, 1 camera, prin aplicatia Booking.ro. In data ... (vezi toată discuția)