avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare 2015
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare 2015

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, firma noua infintata in iunie 2015 neplatitoare de tva, (am depus un dosar dar a fost respins) doreste sa faca achizitii intracomunitare.
Din cate am inteles se pot face achizitii fara a solicita numar de tva, si nu trebuie depusa nici o declaratie atata timp cat nu se depaseste plafonul de 10.000 euro = 34.000 lei, este corect?
Cel mai recent răspuns: jianina , utilizator 09:06, 1 Septembrie 2015
Da, sub plafonul de 10.000 euro nu aveti nici o obligatie de natura fiscala.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala -neplatitor tva- achizitionare intracomunitara smartfixonline smartfixonline Buna ziua! Societate comerciala, neplatitoare de TVA poate sa achizitioneze din Germania instrumente muzicale in valoare de 20.000 EUR ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Depasire plafon antispam antispam Buna ziua tuturor. Din cate am inteles, in cazul unui PFA care presteaza servicii intracomunitare, in momentul in care se depaseste plafonul de incasari de ... (vezi toată discuția)
Decla 394 lylyan lylyan Daca societatea depune decont de TVA trimestrial, decl 394 o voi depune lunar sau trimestrial? multumesc (vezi toată discuția)