avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa pe gunoi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa pe gunoi

Anul t. Recut am inchiriat un apartament cu forme legale, contract la fisc. Acum cand sa plec proprietarul imi spune ca trebuie sa ii platesc si gunoil pe un an de zile. E corect, are dreptate? Sau el ca proprietar trebuie sa il plateasca din banii de chirie primiti de la mine? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:22, 1 Septembrie 2015
Toate obligatiile in sarcina chiriasului trebuie sa fie concret stipulate in contractul de inchiriere
Daca in contractul incheiat de dvs nu exista clauze care sa va oblige la plata habitatului,atunci obligatia revine proprietarului apartamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa habitat/salubrizare mariuspopa1 mariuspopa1 Buna ziua am sa fiu scurt si la obiect. Am locuit in chirie in orasul Constanta timp de un an(2013). Acum cateva zile am primit la adresa din buletin respectiv ... (vezi toată discuția)
Neintelegere chirias/proprietar Madalincik Madalincik Buna seara! Am inchiriat un apartament si am avut mai multe probleme pe parcurs. Inchirierea a fost legala cu contractul la fisc. La inceput, s-a spart o ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa cu chirias problematic Simmy Simmy Buna ziua, In primul rand, sa explic situatia. Prietena mea este in procedura de cumparare a unui apartament de 2 camere prin programul prima casa. ... (vezi toată discuția)