avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar decedat, vanzare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar decedat, vanzare autoturism

as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat de curand, a avut o masina inmatriculata pe numele lui, acuma in continuare ce trebuie facut? trebuie ca sotia lui,ii zic asa pentru ca e mama vitrega, sa faca ceva cerere la politie sau daca vrea sa vanda cum se face?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 04:24, 3 Octombrie 2024
revin cu o intrebare.am fost la notar si trebuie sa caut notar pentru pfa, masina a fost trecuta pe pfa, a avut un magazin care ulterior la preluat mama vitrega. dar nu a trecut si masina. problema este ca notarul a zis ca nu prea merita facuta succesiunea ca valoare. nu se poate face nici un act cu care sa pot vinde masina? e vb de o dacie din 2000.e stare perfecta dar nimeni care ar vrea sa o cumpere nu vrea sa treaca pe ei, cei drept inmatricularea pe noul proprietar e cat valoarea masinii. nnu se poate altfel?
nimeni nimik?
Proprietarul mașinii e decedat ,fiica vrea sa trreaca firma pe numele ei,dar pe mașina sunt doi proprietari unu fiind minor,ce trebuie făcut
Minorul este reprezentat de tutore autoritatea tutelara care ii reprezinta interesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj muresan_maria muresan_maria in urma decesului tatalui meu a ramas mama vitrega, si casa care este trecuta pe amandoua 50-50 intabulata.acum vrem sa vindem.problema care este ca impartirea ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu succesiunea keresztesmihaela keresztesmihaela treaba este foarte incurcata. tatal meu a decedat anul trecut in octombrie si nu sa deschis nici o succesiune pana acum 3 saptamani. succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune gigelas gigelas Buna seara, In urma decesului domnului X,au ramas mostenitori sotia si doi copii. Bunurile ce urmeaza a fi dezbatute la succesiune,sunt: -un apartament - ... (vezi toată discuția)