avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie sentinta din dosar in care nu am fost parte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie sentinta din dosar in care nu am fost parte

Buna ziua.Cum sa procedez pentru a obtine de la arhiva instantei o copie de pe o sentinta ? Mentionez ca nu am fost parte in cauza ,dar sunt parte interesata in cauza intrucat prin prin solutia data am pierdut un drept.
Cel mai recent răspuns: Morina_60 , utilizator 11:40, 3 Septembrie 2015
Puteti solicita o copie numai daca ati fost parte in proces.
Multumesc pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Copie hotarare judecatoreasca lu_ankka lu_ankka Buna ziua. As dori si eu o lamurire. As dori sa obtin si eu o copie dupa o hotarare judecatoreasca insa nu stiu nici numarul acesteia si nici anul exact in ... (vezi toată discuția)