avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale tombola angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

tombola angajati

Conducerea firmei lacare lucrez doreste sa organizeze o tombola care sa aiba ca premiu una dintre masinile firmei; care ar fi procedura de urmat
multumiri..
Ramona
Cel mai recent răspuns: dorufr , utilizator 07:54, 4 Octombrie 2005
pai ne intrebi pe noi?intraba-i pe ei! daca e tombola castiga cel extras daca nu sunt alte aranjamente.sau la ce te refereai cand intrebai care e procedura?
poate eu nu am fost sufiecient de explicita ...dar tu oricum esti prea caustic! cred ca iddeea acestui Forum este sa ne ajutam reciproc. O idee , o sugestie conteaza f mult cateodata.
Firma la care lucrez nu stie cum sa procedeze pt a scoate din patriminiu aceast autoturism pt a nu avea probleme fiscale
merci.....
Din punctul meu de vedere ele fie trebuiesc impoziate sub forma de alte avantaje in natura acordate salariatilor .La limita legalitatii ar putea fi utilizat paragraful d) art.21 din codul fiscal ca si cheltuieli de reclama si publicitate sau ca si cheltuieli sociale cu conditia de a se incadra in cota de 2% aplicata asaupra cheltuielilor cu salariile.

Vezi Codul fiscal capitolul privind impozitul pe profit.
Multumesc din suflet...........
sa se faca tombola la care angajatul nu sa dobandeasca masina gratiut ci sa o cumpere la pret preferential.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea cheltuielilor cu premiile de tombola stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am o nelamurie... O soc. com. organizeaza diverse campanii promotionale in cadrul carora organizeaza tombole si ofera bani, in bani sau in natura. ... (vezi toată discuția)
Cat este de corect? iuli-ana iuli-ana firma deconteaza abonamentele pt. deplasarea angajatilor tesa de la serviciu acasa, la unii pe mijloacele de transport in comun, la alti le da bonuri de ... (vezi toată discuția)
Diferente intre ong si sc angi prunaru angi prunaru As dori va rog sa aflu diferenta dintre un ONG si o SC.Ca fiscalitate si impozite vorbind si alte avantaje.Multumesc. (vezi toată discuția)