avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare parte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare parte

Buna ziua.
punctul 1. - 5 mostenitori, unul vrea sa vanda partea lui, unul vrea sa cumpere. se poate face act de vanzare cumparare fara iesire din indiviziune?
punctul 2. - tata decedat recent, mama divortata de tata din 1984. Mama vine la succesiune? (sustine ca are o hotarare de partaj din care nu a primit nimic)
Va multumesc anticipat pentru raspuns, dar va multumesc inca o data si pentru celelate raspunsuri pe care le-am primit de la dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: ssilvia , utilizator 16:22, 14 Iulie 2009
da, se poate, vanzare de cota indiviza. la pct.2-mama nu mai vine la succesiune
Multumesc doamna/domnisoara Renata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu mostenitori Angela71 Angela71 Buna seara , mama mea s-a recasatorit ,impreuna cu acel barbat au cumparat un apartament , mama avea 4 copii din prima casatorie si barbatul acela tot 4 copii ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa in co-proprietate feogan1 feogan1 Buna ziua, sint co-proprietar, impreuna cu sora mea, al unei case. Pe contractul de vanzare-cumparare figureaza 3 persoane: eu, sora si mama (decedata). Tata ... (vezi toată discuția)
Mostenire Florin2500 Florin2500 Daca mama mea a mostenit de la tatal ei casa si 1 teren.Mama mea a decedat si am facut succesiunea eu mostenesc 3 sferturi iar tata 1 sfert.Tatal meu poate sa ... (vezi toată discuția)