avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ASTRA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ASTRA

Buna ziua, am asigurare ASTRA, pot sa reziliez contractul cu firma? In ce conditii? Multumesc

Alte discuții în legătură

polita de asigurare a locuintei la astra pe 5 ani ajutor va rog simi79 simi79 Buna seara In anul 2013 am incheiat o Polita de asigurare a locuintei si continutului Ideal casa-La tine acasa(PAD),cu firma de asigurari-reasigurari Astra ... (vezi toată discuția)
Casco la astra inpartit in 4 rate, accident in primul interval in penultima zi, acceptul de plata luat in perioada de gratie... sunt obligat sa platesc si urmatoarea rata? Nicolaescu Nicolaescu Am un fiat stilo coupe 1.6 si casco la ASTRA din 13 august 2008, prima polita am platit o singura rata 12 luni 507 E, polita era doar pe avarii si avea ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca falsa BobySolo BobySolo Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier (o duba mi-a taiat calea iesind de pe un drum secundar unde avea \"Cedeaza trecerea\" si desi am franat ... (vezi toată discuția)