avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de respingere a probei cu martori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de respingere a probei cu martori

buna ziua!

Cum se poate cere de la instanta sa respinga proba cu martori, avand in vedere ca partea adversa a cerut proba cu martori, insa eu nu sunt de acord, faptul putand fi dovedit doar cu acte. Trebuie formulat o cerere de incuviintare a probei contrarii sau doar cu o simpla cerere prin care solicit de la instanta sa respinga proba cu martori, aratand motivele pentru care consider ca nu este admisibila?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:57, 8 Septembrie 2015
buna ziua,
prin raspunsul la intampinare puteti depune obiectiuni la toate sustinerile partii adverse. Acolo puteti aduce adrumente solide.
mare atentie sa va incadrati in termenul prevazut la art. 201 c.p.c.
a depus lista cu martori dupa ce am depus si eu intampinarea...
puteti depune o completare la raspunsul la intampinare in termen de 3 zile de la data depunerii raspunsului la intampinare facut de partea adversa ( art. 201 alin 3 c.p.c)
dar nu a depus raspuns la intampinarea mea, ci doar lista cu martori si mi s-a parut nepotrivit sa formulez completare la intampinare, am vrut sa solicit respingerea probei, insa nu stiu metoda
Dacă vi se pare nepotrivit să depuneți o completare la întâmpinare, o să puteți solicita respingerea probei cu martori în ședință publică. Instanța o să o pună în discuția părților.

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Până când se poate cere proba ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Tatăl meu are un proces de moștenire - Apel. Fratele reclamant nu a depus înscrisuri. Iar al treilea frate a fost chemat și el în ... (vezi toată discuția)
Stabilire valoare dubla a imobilului - motiv pt inlocuire expert? Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Daca nu ai probe concludente prin care sa poti recuza un expert ( acesta a fost influentat de catre partea adversa), poti totusi cere o ... (vezi toată discuția)