avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... angajare pe perioada suspendarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

angajare pe perioada suspendarii

Buna ziua,

Ma pot suspenda 1 an din functia publica in baza art 95 alin 2 din legea 188/1999 si in acest timp sa ma angajez pe baza de CIM intr-o institutie publica independenta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 8 Septembrie 2015
Art. 94 din Legea nr.161/2003
(1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, precum şi cu funcţiile de demnitate publică.

(2) Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează:
a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice;

....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii secretar unitate administrativ teritoriala aleko27 aleko27 Buna ziua, Secretarului de unitate administrativ teritorial, exercitand prin dispozitia Primarului functie publica de conducere de sef serviciu, prin cumul ... (vezi toată discuția)
Functionari publici in asociatii. Iohanat Iohanat Un functionar public poate face parte din Consiliul director al unei asociatii? (vezi toată discuția)
Cumul functii carmen67 carmen67 Un functionar public poate sa ocupe prin cumul de functii si postul de consilier al primarului? (vezi toată discuția)