avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara partaj?

* Am gresit titlul... imi cer scuze :)

Buna seara doresc sa pun si eu doua intrebari, sper sa ma puteti ajuta

Se poate da divort fara sa ceara partajul,pana unul din copii neinsurati/maritati nu au casa?

Si daca una din persoane vrea partaj, si cealalta are dovezi precum a facut investitie in locuinta in cauza, cum ar fi sa trimita bani prin banca sa se plateasca datoriile si multe altele?
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2015
Drunx, utilizator

Actiunea de partaj poate fi promovata oricand.

Instanta de judecata va avea in vedere, pentru imparteala, modalitatea de dobandire a bunului imobil.

In probatiune vor fi administrate inscrisuri, interogatoriu , proba testimoniala cu doi martori si expertiza tehnica de specialitate.

Succes.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator
Va multumesc de raspuns ,sper sa il fi inteles bine.
Puteți să divorțați și apoi, oricând, să faceți partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortt partaj! lacri76 lacri76 Buna ziua!acum 8 ani am cumparat cu sotul impreuna un apartament prin credit ipotecar semnand contractul pe 30 de ani!avem impreuna un copil de 6 ani dar viata ... (vezi toată discuția)
Donatie MariaSarah MariaSarah 1.Pot lasa fiului meu prin donatie sau vanzare-cumparare partea ce imi revine dintr-o casa ramasa in urma unui divort, pentru care nu s-a facut partaj? 2. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - divort fara partaj, cedare cota copilului nadia22 nadia22 daca parintii mei au divortat fara partaj.cum pot intra in posesia apartamentului daca unul din parinti doreste asta (vezi toată discuția)