avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu Prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu Prenatal

Buna ziua,

Eu pana pe 15.07.09 sunt in concediu de odihna si pana la prenatal pe data de 05.08.09 as mai avea 3 saptamani.Daca nu mai lucrez ma afecteaza cu ceva la vechime adica la cele 12 luni de plata ca asigurat?Trei saptamanii fara plata afecteaza?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Poesia74 , utilizator 13:49, 22 Iulie 2009
Cuantumul lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din baza de calcul ce se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni, pe baza carora s-a stabilit contributia individuala de asigurari sociale in lunile respective.

Asa. Deci ma afecteaza sau nu?
Daca trei saptamanii as sta in concediu fara plata?

Va multumesc
Da , va afecteaza daca veti sta 3 saptamani in concediu fara plata.
Va multumesc!
Buna ziua,

Dar daca voi lucra doar 4 ore, in loc de 8 ore pe zi?De doua luni am lucrat 6 ore in loc de 8 deoarece am avut de la medic scrisoare de reducerea normei de lucru?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata ralucata ralucata Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti va rog daca luarea unui concediu fara plata cu durata de doua saptamani afecteaza in vreun fel concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere acopilului am o intrerupere de 2luni pe cartea de munca si sant insarcinata in luna a6 mai pot beneficia de indemnizatia de crestere acopilului si concediu pre si post ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna ziua. M-ar interesa pt o persoana daca va primi indemnizatie crestere copil, daca s-a luat concediu fara plata 14 zile, si concediu medical 15 zile pt a ... (vezi toată discuția)