avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declaratii pensii somaj tehnic oug 28/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declaratii pensii somaj tehnic oug 28/2009

buna ziua. am citit modificiarile care sunt aduse la declaratiile pt CAS.:

Modificari aparute in versiunea 9.03:
- declaratii separate pentru angajati in somaj tehnic conform OUG nr.28/2009
- modificari pentru casele de pensii - declaratii separate pentru asiguratii cu accidente de munca preluati in plata de la unitatile in faliment
Angajatorii care au si personal care beneficiaza de prevederile OUG 28/2009 vor completa pentru acestia o declaratie separata, astfel:
- se introduce codul unic de inregistrare al angajatorului;
- prima pozitie din numarul de inregistrare in Registrul comertului se înlocuieste cu asterisc (*);
- campul CM are valoarea 5;
- campul NN reprezinta numarul de zile lucratoare in care asiguratii au beneficiat de prevederile OUG 28/2009 (in luna martie 2009 numarul maxim de zile de intrerupere temporara a activitatii este 5);
- campul TVN se calculeaza automat in functie de salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata si numarul de zile lucratoare in care asiguratii au beneficiat de prevederile OUG 28/2009;
- contributiile de asigurari sociale si contributiile de asigurari pentru accidente de munca si boli profesionale pentru zilele în care asiguratii au beneficiat de prevederile OUG 28/2009 sunt 0 (nu se datoreaza contributii).

Pentru completarea declaratiei pentru personalul care beneficiaza de prevederile OUG 28/2009, meniul principal al aplicatiei se selecteaza Administrare / Optiuni. In formularul care se afiseaza pe ecran, se selecteaza tab-ul Tip ang. Apoi se selecteaza Som Teh, se salveaza optiunile selectate si se restarteaza aplicatia.

nelamuririle mele sunt: se mai introduc si; denimirea angajatorului; pozitiile 2 si 3 din nr de inreg la Reg Com. sau campurile astea le las goale?

Alte discuții în legătură

Valoare cm la decl de cas in conditiile somajului tehnic flori9 flori9 Pt declaratia de cas in conditiile somajului tehnic la un angajat cu timp partial de lucru, la contract de munca 4 se mai trece si 5 (pt ST), ca eu am incercat ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic...ajutor!!! anabell anabell Buna ziua, Va rog frumos daca stie cineva sa-mi explice [b]clar[/b] care sunt pasii ce trebuie urmati pentru procedura de somaj tehnic: ce va trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus in cazul concediilor medicale prenatale si postnatale d_stanoi d_stanoi As dori sa stiu ce fel declaratii trebuie sa depun pentru o angajata in concediul medical, adica decl 100, somaj,pensii,itm si cum trebuie completate.adresa de ... (vezi toată discuția)