avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... FIRMA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

FIRMA

DACA NU ACHIT IMPOZITUL FORFETAR CE SE POATE INTAMPLA ( NU AM BANI ).
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 23:16, 14 Iulie 2009
Inchideti firma ,asa este cel mai bine.
Se poate suspenda activitatea societatii pe o perioada maxima de 3 ani, dar asta inseamna ca nu veti desfasura activitati comerciale, inclusiv conturile bancare le veti inchide
Oricum va trebui sa platiti acest impozit forfetar de la data intrarii in vigoare a acestui bir, daca nu v-ati suspendat sau nu v-ati lichidat firma.
Daca nu aveti activitate sau nu realizati venituri care sa va ajute la plata acestui impozit, atunci ar trebui sa va ganditi sa suspendati firma sau sa o lichidati si sa va inregistrati ca PFA sau II (intreprindere individuala).
Atentie! Pana la inregistrarea suspendarii sau lichidarii va trebui sa platiti impozitul forfetar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este mai convenabil o firma sau ceva familiar sa nu platesc impozitul forfetar? robert26 robert26 eu am o firma suspendata temporar.si ma gandeam sa o inchid ptr a deschide altceva ptr a nu plati impozitul forfetar.ce credeti ca este mai avantajos si de ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar... bufon65 bufon65 Buna ziua Vreau sa stiu daca pentru AF se plateste impozitul forfetar . Va multumesc anticipat . (vezi toată discuția)
Suspendare temporara sau lichidare ? aprov aprov Daca am o firma fara activitate si vreau sa nu mai platesc impozit forfetar stiu ca am doua alternative: a - suspendare temporara (max 3 ani) b - ... (vezi toată discuția)