avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul a inchis usile de la scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul a inchis usile de la scara

Vecinul meu a inchis usile de la scara, fara acordul locatoriilor este legal?daca este ilegal pot sa sun la politie sai chem ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:39, 12 Septembrie 2015
Pai problema e ca nu avem presedinte al asociatiei, dar usile le-a inchis fara acordul locatarilor nu a intrebat pe nimeni, au doar vreo 3 vecini chei.
Cineva trebuie sa-i tina locul presedintelui, un membru al comitetului executiv.
De ce nu aveti prsedinte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)
Inchidere hol din spatiul comun BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In fata usii apartamentului meu, exista un hol de aproximativ 1,80m/1,20m, hol pe care in mod normal circul doar eu (+familia mea) deoarece prin ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii si administratora Quies Quies Buna seara, De curand am devenit coproprietara unui apartament, in urma decesului tatalui meu. De atunci m-am confruntat cu mai multe probleme atat cu ... (vezi toată discuția)