avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social

In anul 2003 am dat o declaratie notariala ca in calitate de proprietar al unui imobil sunt de acord ca sediul social al unui SRL sa fie in imobilul acesta . In prezent vreau sa imi retrag acest acord , iar de la un notar mi s-a spus ca nu pot sa-mi retrag acordul prin declaratie notariala asa cum l-am dat.Ce parere aveti cum trebuie sa procedez??Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 19:01, 9 Septembrie 2015
Probabil ati semnat si un contract cu firma respectiva, de inchiriere sau de comodat. Trebuie sa reziliati acel contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract de vanzare cumparare apartament otto2007 otto2007 Buna ziua, vreau sa fac un precontract de vanzare-cumparare a ap pe care il am . Am sediul social al firmei ,in acest apartament, fara activitate, ap nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social in alt judet raluk20 raluk20 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am un SRL si vreau sa-i schimb sediul social in alt judet, am gasit sediul respectiv si am facut un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat lusyl lusyl Am un contract de inchiriere pt. un apartament, pe persoana fizica, cu destinatia locuinta. Infiintez un SRL (ca asociat) si vreau sa trec acest apartament ca ... (vezi toată discuția)