avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PFA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PFA

Mama mea a decedat in luna februarie 2015, dansa era pensionara si avea infintat PFA pe numele ei, care nu mai producea venituri din anul 2013.PFA-ul are si la acest moment sediul intr-un magazin metalic (proprietete personala a unicei ficei a defunctei) amplasat pe spatiul Primariei cu care PFA -ul are contract de inchiriere pana in dec 2015 si platim taxa lunara - chirie teren.
Eu ca fiica- singura mostenitoare - ce trebuie sa fac cu firma PFA a mamei mele? Pot sa o mostenesc prin taxa de succesiune, s-au trebuie sa o radiez si sa deschid alta firma pe numele meu.NU doresc sa vand acel chiosc metalic si nu doreesc sa-l mut din acel loc, dar Primaria nu-mi mai face contract pe teren pe numele PFA - ului mamei mele. Ce pot face in aceasta situatie? Ce costuri sunt pentru radiere PFA si infintare de PFA sau AF ? Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 14:38, 14 Septembrie 2015
Pfa-ul nu se mosteneste, trebuie radiat si deschis un alt PFA pe numele ficei defunctei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere chiosc metalic din evidentele primariei VladimirB VladimirB Buna ziua. Tatal meu a avut un SRL, infiintat in anul 1992. Activitatea era de vanzare intr-un chiosc metalic, amplasat in fata blocului in care locuia, unde ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a bunurilor personale pentru neachitarea tva-ului. Alexa89 Alexa89 In data de 13 martie 2009 am depus cerere de radiere a unui AF, in data de 17 martie 2009 radierea a fost efectuata, iar noi am ridicat actul in 20 martie ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat, reactivat automat de registrul comertului, anaf cere declaratii gorjdesign gorjdesign Buna ziua, In 2015 am suspendat un PFA. Atunci citisem ca dupa 3 ani daca nu il reactivez se radiaza automat. Va rog, daca aveti un articol referitor la ... (vezi toată discuția)