avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Garaj concesionat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Garaj concesionat

Subiect: Garaj concesionat

Buna ziua,

Am gasit un garaj de vanzare la 70 mil la un batran de apoximativ 75-80 de ani in spatele blocului in care locuiesc, garajul este construit de acesta in anii 80 din prefabricate, are beci la fel de mare cat garajul.Batranul ultima concesiune cu primaria a facut-o pe 5 ani, expira in 2016.Din cate vad sunt 6 garaje, in spatele lor sunt turnate niste placi imense de beton pt a tine un mic deal, iar dupa urmeaza alte blocuri, deci acolo nu se poate construi nimic, la primarie plateste 100 de lei.Intrebare: ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu batranul si primaria avand in vedere ca am decis impreuna sa ii dau banii in mai multe transe pana la sfarsitul anului.Sa facem antecontract la un notar si apoi act vanzare cumparare, deoarece nu as vrea sa ii dau bani si apoi intr-o luna batranul sa decedeze si sa nu mai pot cumpara garajul.Mentionez ca batranul are doi copii si ca batrana este decedata.

Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.

Ionut
Cel mai recent răspuns: Ionutscanning , utilizator 11:23, 10 Septembrie 2015
Anterior oricarui demers in directia achizitionarii garajului,desfasurati demersuri la autoritatea locala pentru a va informa temeinic despre planul urbanistic zonal
Incercati sa va informati temeinic astfel incat sa nu va confruntati cu situatia in care achizitionati garajul de la batran si la un interval primaria proprietara terenului va comunica sa demolati constructia...
Incercati sa incheiati promisiune bilaterala de cumparare sau antecontract prin notar -cu clauze asiguratorii
Stiti cumva cam cat ar costa actele pentru achizitionarea unui garaj cu suma de 7000 ron?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj concesionat Ionutscanning Ionutscanning Buna ziua, Am gasit un garaj de vanzare la 70 mil la un batran de apoximativ 75-80 de ani in spatele blocului in care locuiesc, garajul este construit de ... (vezi toată discuția)
Cumparare garaj aflat pe domeniul public alexmanu2012 alexmanu2012 Buna ziua, asa cum am scris in titlu ma intereseaza sa cumpar un garaj situat pe domeniul public (intr-o zona in care se afla 30-40 de garaje ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren intravilan vladvornicu vladvornicu Buna ziua, Am gasit un teren ce doresc sa-l cumpar. Insa am mici dubii asupra acestui teren. 1) Prima situatie: proprietarea terenului afirma ca a cumparat ... (vezi toată discuția)