avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Problema mare cu UPC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Problema mare cu UPC

Am un contract pe persoana juridica cu cei de la upc. La momentul semnarii contractului aveam nevoie de o viteza garanta la net si evident si abonamentul era foarte mare. De un an de zile nu mai am nevoie de acele servicii garantate si am cerut sa mi se reduca abonamentul. Cei de la upc au redus abonamentul cu o suma nesemnificativa.... aprox 5% din valoarea initiala, si a prelungit contractul cu inca 24 de luni. Sincer as vrea sa renunt la ei de tot dar macar sa imi ofere un abonament normal fara viteza garantata. Problema e ca peste tot ma lovesc doar de textul "Nu se poate este imposibil, sunteti obligat sa platiti pana la sfarsitul celor 24 de luni abonamentul asta" ceea ce mi se pare absurd... ce as putea face ca sa reziliez cu ei?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:32, 10 Septembrie 2015
Trebuie sa vedeti clauzele din contractul incheiat , si, eventual formulati actiune in instanta ptr.clauze abuzive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunt la un abonament de telefonie mobila AnCuTsA AnCuTsA Am un abonament care nu este rentabil deloc dar mai am 18 luni perioada contractuala.Am sunat la ei macar sa il micsorez dar au spus ca si sa renunt si sa il ... (vezi toată discuția)