avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executat silit pentru o datorie care nu imi apartine
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executat silit pentru o datorie care nu imi apartine

mi-a fost blocat contul de o executoare deoarece,spune dansa,in2005 am facut credit la brd.am contactat-o tel.si i-am comunicat ca nu am lucrat in perioada 2004-2006.i-am spus ca scot adeverinta de la itm sa dovedesc ca eu nu am lucrat.am alte credite pe care le platesc.a spus ca nu o intereseaza.daca vreau sa fac expertiza grafologica. ce ma sfatuiti sa fac
Buna ziua!
Solicitati executorului o copie integrala a dosarului de executare, vedeti despre ce este vorba si faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati aflat de poprire.
Astfel, incercati sa anulati executarea silita pornita impotriva dvs. Contestatia se depune la judecatoria de unde domiciliati.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe contul de salariu alexandrasibiu alexandrasibiu Buna ziua am o nelamurire.In data de 30 .08.2011 am fost la un executor judecatoresc pentru a da o declaratie cu privire la bunurile pe care le detin in ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul peperomania@yahoo.com peperomania@yahoo.com Sotia mea,in 2005 ar fi dat buletinul unei colege de servici. Ieri s-a trezit ca are poprire pe contul bancar pentru o datorie de 3000 de lei din care 1500 ... (vezi toată discuția)
Executorul judecătoresc refuza sa ridice poprirea, desi e achitata suma Krissapl Krissapl Buna ziua, Am o problema cu o executare. Suma respectiva a fost plătită integral, am documentele pentru tot. Cu toate astea, desi am insistat zilnic, ... (vezi toată discuția)