avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Delegare de atributii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Delegare de atributii

Lucrez intr-o institutie publica si mi-a fost trecut in fisa postului ca preiau atributiile sefului de serviciu când acesta este plecat, insa nu a fost intocmita decizie in acest sens.
Este legal sa semnez documente in conditiile in care nu exista o decizie?
Mentionez ca eu îndeplinesc atributiile de CFP la serviciul respectiv si consider ca este o incompatibilitate.
Fisa postului am semnat-o, dar stiu ca aceasta se refera strict la atributiile postului si nu la faptul ca înlocuiesc seful de serviciu când acesta este plecat
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariacristi , utilizator 16:05, 12 Septembrie 2015
Daca atributia a fost inscrisa in fisa postului dvs.nu este necesar si impedios sa aveti si o dispozitie scrisa a sefului. Dvs. doar va indepliniti atributiile trasate in fisa postului, fara a fii renumerata in plus. Oricum nici seful dvs. nu ia bani cand nu e la serviciu.
In institutiile publice sefii de serviciu sunt platiti cu un procent din salariul de incadrare, chiar si in perioada in care acestia sunt in delegatie sau in concediu
Nu este adevarat, pe perioada cand acestia sunt in concediu nu beneficiaza de sporul de conducere si nici de cel de antena. Va asigur.
la institutia mea primeste si in aceste perioade indemnizatie de conducere
Referitor la speta mea, consider ca nu pot semna si pentru sef de serviciu atata timp cat semnez pentru CFP si cred ca asta este si motivul pentru care nu a fost intocmita decizie de delegare de atributii
Va contrazic din nou. Dispozitia nu-si avea neaparat rostul din moment ce a fost introdusa necesitatea inlocuirii in fisa postului. Puteti solicita sa vi se faca o decizie de delegare de atributii si veti vedea ca se poate. Si ce sefii nu semneaza si ei pentru CFP? Nu stiu daca nu cumva se poate sa primiti dvs. sporul de conducere daca seful dvs. lipseste 30 de zile de la serviciu. Intrebati daca mai este valabila aceasta oportunitate.

Alte discuții în legătură

Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Spor inlocuitor cfp biliana biliana spuneti-mi va rog daca pot primi sporul de 25% pt viza cfp in cazul in care inlocuiesc seful contabil prin dispozitie de inlocuitor in cazul in care acesta e ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii Nicoleta Maria Nicoleta Maria Buna ziua, as dori sa prezint urmatoarea situatie: la firma la care lucrez, seful de serviciu a plecat in Concediu Fara Plata pe o perioada de cateva zile.Pe ... (vezi toată discuția)