avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... aplicare gresita art 96 ind 2 ROI cale atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

aplicare gresita art 96 ind 2 ROI cale atac

O cerere a fost anulata la fond, definitiv de completul C1.
Cererea a avut doua capete: principal si accesoriu: pretentii. Din eroare in Ecris s-a trecut la obiect cererea accesorie : pretentii.
O alta cerere este introdusa ulterior de aceeasi reclamanti, dar cu alta cauza si cu obiectul principal similar dar nu identic, tot pretentii, dar pentru altceva.
Completul C2 caruia i s-a repartizat aleatoriu a doua cerere a transmis dosarul catre completul C1, care in cam.consiliu a dispus dezinvestirea lui C2 si retinerea celei de-a doua cereri pentru solutionare de acatre C1, investit initial cu prima cerere.
Solutia este gresita, s-a aplicat gresit art 96 ind 2 ROI, nefiind identitate nici de obiect principal , nici de cauza.

Intrebare: cum se contesta aceasta solutie? exceptie? cai atac?



Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
eugen82, utilizator
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 10:43, 12 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe administrate deja in dosar conexat eugen82 eugen82 As dori sa stiu daca atunci când un dosar nou este conexat de instanta cu un dosar mai vechi, se pot sau nu invoca probele deja administrate si aflate in ... (vezi toată discuția)
Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)
Ordonanța președințială Rotar Alina Teodora Rotar Alina Teodora Ordonanța președințială se poate transforma intr-o procedura normala de judecată? Sau care este motivul pentru care judecătorul a stabilit un termen de ... (vezi toată discuția)