avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil sub sechestru penal,si in curs de executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil sub sechestru penal,si in curs de executare bancara

Buna Ziua.detin un imobil.datorita garantarii unor achizitii cu file CEC neacoperite, acesta este sub sechestru penal, neinregistrat in coala CF.de asemenea este garantat la Banca pt un credit dat la scadenta si preluat de o firma de recuperare. Mai am si amenzi de la finante ca si administrator pt situatii fiscale nedepuse, si credit de nevoi personale neachitat. Daca vreau sa fac curatenie, as incep as platesc, in ce ordine ar trebui sa iau debitele si in ce cantum platile lunare avand in vedere ca toti isi revendica prioritatea si incearca sa imi forteze mina cu plati totale pe care eu nu le pot onora. Cand si cum pot aplica termenul de prescriptie?
Multumesc pt agentia acordata
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 09:21, 15 Septembrie 2015
Uitați de prescropție, sechestru suspendă executarea silită și curgerea termenului de prescripție.
Eu aș plăti mai întâi CEC-ul, apoi celelalte.
Banca isi va recupera prima debitele provenite din cec-urile neacoperite si creantele la credit, dupa aceea vor urma debitele de la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
Exista un termen pt a investi fila cec fara acoperire de la data scadentei? lando lando Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Fila cec fara acoperire are un termen anume pana cand poate fii investita ?Am primit o fila cec pe care am ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe conturi gina1973 gina1973 Buna seara.Va rog sa-mi explicati si mie ce urmari juridice are o societate (implicit admnistratorii)daca are sechestru pe toate conturile deschise la banci de ... (vezi toată discuția)