avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act comodat facut de fratii mei fara consimtamantul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act comodat facut de fratii mei fara consimtamantul meu scris si semnat

Buna ziua domnilor,
Sunt mostenitorul cu drepturi egale cu mama si cei 2 frati ai mei pe un imobil si terenul aferent.
Mama si cei 2 frati ai mei au facut de mana(fara notar),un act de comodat spre a da in folosinta spatiul respectiv unei persoane,fara acordul,instiintarea si consimtamantul meu.
Eu acum nu am unde sa locuiesc deoarece spatiul este ocupat de acel comodatar.
Intrebarea mea este: acel act de comodat se considera o infractiune ???
Daca nu este considerata infractiune,cum procedez,la cine apelez ??
Va multumesc f mult pt eventualele raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: cesar , utilizator 14:29, 15 Septembrie 2015
Nu este infractiune dar, trebuie sa formulati actiune in instanta ptr.anulare contract comodat deoarece nu este semnat de toti comodantii.
Va multumesc pt raspuns
Actul de comodat nu este inregistrat la registrul comertului si nu este prin notar.O doamna notar mi-a comunicat ca este de competenta politiei de a evacua acel comodatar care a imprumutat locuinta
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pluralitate de comodatari. exista obligatia mentionarii in contract? rog raspuns. anna_cta anna_cta Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Daca o societate comerciala incheie un contract de comodat (pentru un apartament) cu un comodatar, iar ulterior ... (vezi toată discuția)
Comodat-imi raspunde si mie cineva va rog cesar cesar SUNTEM 4 MOSTENITORI PE CASA BUNICULUI DIN PARTEA TATALUI CARE ESTE DECEDAT.AM FACUT ACT DE MOSTENITORI CU DREPTURI LEGALE..2 FRATI SI MAMA AU FACUT FARA ... (vezi toată discuția)
Evacuare din spatiu a unui chirias care foloseste spatiul prin contract de comodat verbal cu proprietarul nicolauviorel nicolauviorel Un chirias foloseste un imobil cu destinatia locuinta in baza unui contract de comodat verbal cu un imputernicit, fara procura,al proprietarului care este ... (vezi toată discuția)