avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Echivalare studii superioare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Echivalare studii superioare

Un absolvent al ASE, licentiat in Stiinte Administrative, studii 4 ani; master Audit si Consiliere Financiara, poate ocupa un post de economist? Ce alt post poate ocupa in cadrul compartimentului Financiar Contabilitate? Avand in vedere ca la facultate a avut cursuri de economie, contabilitate, etc.
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2015
petronela_gav, utilizator
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 12:45, 17 Septembrie 2015
da
vezi COR 2631 pentru incadrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Studii superioare necesare pentru contabili Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Buna ziua, Am o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult..... Sunt angajata la o firma cu contract individual de munca in timp normal de 8 ore ... (vezi toată discuția)
Incadrare angajat IonD IonD Buna ziua, Supun discutiei urmtoarele situatii: 1. Care este incadrarea in COR. pentru un absolvent de ASE. Bucuresti,, Facultatea de Management, ... (vezi toată discuția)