avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie impunere venit persoana fizica decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie impunere venit persoana fizica decedata

buna ziua,va rog mult daca aveti timp sa-mi oferiti un raspuns si pt problema prietenei mele..De curand a primit un plic de la fiica fostului sot cu o decizie de impunere venit pt anul 2009,iar pana acum in 2015 nu au mai primit nimic de acest fel,nici un fel de instiintare.Fostul sot a fost medic,in 2009 s-a imbolnavit iar in 2010 a murit.Acum ANAF scrie pe acea decizie ca deoarece persoana in cauza a decedat atunci urmasii vor plati impozitul ,dar si dobanda din 2009-2015. Intrebarea mea este, 1) cine ar trebui sa plateasca ..copii lui sau ultima lui sotie? si 2) exista vreo procedura legala de a stopa cumva,sau intarzia procedurile incepute de Anaf...este dubios de ce atatia ani nu au trimis nimic si acum au pus si penalitati ,plus un termen limita de cateva zile pt a se achita suma datorata! Oare se poate ajunge la sechestru pe bunuri-executare silita?...va multumesc si sper ca voi primi un raspuns!..o seara buna

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în 2009 am achiziționat un credit de nevoi personale. ... Anamaria31mar Anamaria31mar Bună ziua, în 2009 am achiziționat un credit de nevoi personale. Lucram în București . După un timp am fost concediata. Nu am mai putut plati. În 2017 ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate anaf arusteicarmen arusteicarmen Cum poti verifica daca ai fost asigurat la CNAS in trecut? De exemplu in anul 2015, nu in prezent. Si de ce am primit prin posta un plic de la ANAF cu ... (vezi toată discuția)
Penalizări cas Cristina J Cristina J Buna seara, In data de 04.12.2017 mi-a venit decizia de impunere pe 2014 cu suma de 2901. Pe data de 05.12.2017 am fost la ANAF unde mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)