buna ziua,va rog mult daca aveti timp sa-mi oferiti un raspuns si pt problema prietenei mele..De curand a primit un plic de la fiica fostului sot cu o decizie de impunere venit pt anul 2009,iar pana acum in 2015 nu au mai primit nimic de acest fel,nici un fel de instiintare.Fostul sot a fost medic,in 2009 s-a imbolnavit iar in 2010 a murit.Acum ANAF scrie pe acea decizie ca deoarece persoana in cauza a decedat atunci urmasii vor plati impozitul ,dar si dobanda din 2009-2015. Intrebarea mea este, 1) cine ar trebui sa plateasca ..copii lui sau ultima lui sotie? si 2) exista vreo procedura legala de a stopa cumva,sau intarzia procedurile incepute de Anaf...este dubios de ce atatia ani nu au trimis nimic si acum au pus si penalitati ,plus un termen limita de cateva zile pt a se achita suma datorata! Oare se poate ajunge la sechestru pe bunuri-executare silita?...va multumesc si sper ca voi primi un raspuns!..o seara buna
Penalizări cas
Cristina J
Buna seara,
In data de 04.12.2017 mi-a venit decizia de impunere pe 2014 cu suma de 2901. Pe data de 05.12.2017 am fost la ANAF unde mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)