avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plati in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plati in insolventa

Buna ziua,

Daca o societate comerciala primeste, dupa intrarea in insolventa, a unei sentinte civile prin care este obligata sa plateasca anumite despagubiri, este obligata sa faca aceste plati?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:46, 18 Septembrie 2015
Hotararea a fost data inainte sau dupa intrarea in insolventa.
Procesul civil a inceput inainte de insolventa (de doi ani) iar sentinta dupa anuntarea insolventei
Orice creditor, dupa intrarea in insolventa, se poate doar inscrie la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala catalinnnr catalinnnr Buna ziua, As dorii sa stiu daca pot intervenii si eu la masa credala in calitatea de chirias intr-un spatiu comercial al unei societati care se afla in ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Firma radiata datorii la stat.. calescu ana maria calescu ana maria Buna seara, am avut o firma care tocmai s-a radiat, si intre timp mi sa dat o sentinta irevocabila intr-un proces cu statul de achitare a unei datori. Firma ... (vezi toată discuția)